tiistai 16. lokakuuta 2012

Kohti lumifutiksen SM-kisoja 13.2.2010

Kirjoittanut Mikko Punkari 13. Helmikuu 2010 - 15:15.
Linkin lumifutisjoukkueen leiritys alkoi viime keskiviikkona kahdella ottelulla JYY:n ja JAMKO:n järjestämässä Snowday-turnauksessa. Molemmat ottelut päättyivät 0-1 -tappioihin. Maalit olivat kuitenkin sen verran pienikokoisia, ettei lukemista kannata vetää kauaskantoisia johtopäätöksiä. Linkiltä pelaamassa viilettivät Mikko Punkari, Jyri Leinonen, Taneli Tuukkanen, Pekka Savolainen ja Tuomas Kaasalainen.

Hanki oli sen verta syvä aamusta, ettei huimia tasoeroja joukkueiden väleillä päässyt syntymään, vaikka paine ehkä hivenen olikin nörttilauman päässä. Tuukkanen onnistui jossakin vaiheessa pukkaamaan vastustajaa ja hankki itselleen ilmeisesti lievän aivotärähdyksen. Savolainen hääri puolustuspäässä traktorin lailla ja Kaasalainen koikkelehti näppärällä nopeudella hangessa (heti kun vain ehti pelipaikalle).

Lumifutiksen SM-kisat käydään lauantaina 20.2. ja joukkueeseen ovat ilmottautuneet Mika Kivi, Olli Latvus, Mikko "Lumikenttien Luis Figo" Punkari, Iiro Kiiskinen, Vili "Jari Litmanen!" Auvinen (huomaa huutomerkki) sekä Juho "Jalasjärven kimi räikkönen!" Tammela, jonka kuuluisista Matrix-mooveista vuoden 2008 joukkue tuskin on vieläkään toipunut. Kannassa on yhä yksi paikka vapaana, eli eikun ilmottautumaan, jos spelaaminen kiinnostaa. Joukkueen managerina toimii legendaarinen -vuoden linkkariksikin valittu- Mikko "Kyntäjä" Väänänen, joka ei tappioita hyvällä katsele. Joukkueen (epä)viallinen tavoite lienee sijoittua kisoissa korkeammalle kuin kilpailijan riveihin loikanneen Marko "Kari" Malisen joukkue Team Pakara.

Myös fanijoukot ovat erittäin tervetulleita seuraamaan kyseisiä mittelöitä (nauramaan surkuhupaisille suorituksille)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti