tiistai 16. lokakuuta 2012

Oi syys, oi syys, oi syys! 8.9.2008

Kirjoittanut Mikko Punkari 8. Syyskuu 2008 - 21:46.
Syksy tulee, lehdet lähtee, yöt pimenee, kylmä tulee ja mitä kaikkea kivaa vielä?
Ai niin, jotain hyvääkin taitaa olla ilmassa... Opiskelut jatkuvat!
Tai ei opiskelut sinäänsä innosta, mutta kaikki sen tuomat oheiset aktiviteetit. Etenkin Linkin toiminta.
Korostan vielä, että tässä listaamiani asioita ei ole kaikkia lyöty lukkoon, mutta niiden toteuttamista ollaan suunniteltu tai kaavailtu tai vähintäänkin on heitetty ilmoille ajatus niistä. Älkööt siis ketään minua tahi muuta hallitusta teurastako, jos joku seuraavista ei toteudukaan.
(Ja jos joku koiranleuka-mokoma marisee ettei saisi puhua ennalta sellaisista asioista, joista ei ole varmuutta, niin perustelenpa asiaa sillä, että fukseilla lienee pientä kiinnostusta sitä kohtaan, että mitä se Linkki nyt sitten käytännössä tekee ja järjestää. )

Linkkarin syksy -08...

Linkin syksy starttasi uusien opiskelijoiden saapumisella 1.9. Heti samana päivänä/iltana olivat tutorit järjestäneet halukkaille kaupunkikierroksen päälle pikabrieffin paikallisten anniskeluliikkeiden tarjonnasta. Vanhoja opiskelijoita eksyi kuitenkin paikalle tuttuun tapaan uusia enemmän.

Tämän jälkeen Linkin seuraavaa ohjelmaa jouduttiin odottamaan niinkin pitkään kuin seuraavaan iltaan saakka, jolloin saunottiin Opinkivellä yhdessä laitoksen ytimekkään edustuksen kanssa.
Linkin sisäliikuntavuoro starttaa 9.9. ja ajat ovat siitä etiä päin aina tiistaisin 18.00-18.45 ja torstaisin klo 16.30-17.15. Yleisin pelattu laji on sähly, mutta muitakin voidaan harrastaa kiinnostuksen mukaan.
Kohta puoliin näkövinkkelissä onkin havaittavissa Luonnontieteelliset Fuksiaiset, joissa Linkki on muiden mukana ohjaamassa omia ja muita fukseja läpi armottoman rastiradan. Ja eipä aikaakaan kun ovella näkyy jo legendaarinen Kauppakadun Approbatur. Linkki myy 9.9. klo 12 alkaen ennakkolippuja Approon kotisivujensa kautta ja tavaraa on tarjolla 50:lle nopeimmalle. Loppubilepaikkana Linkin myymissä lipuissa on Kharma.
Kun napataan kaukoputki ja tähyillään hieman etäämmäs, niin muita kaavailtuja tapahtumia ovat Syys-LANit, Sitsit (akateeminen pöytäjuhla, joka on pakko kokea!!) yhteistyössä jonkun muun ainejärjestön kanssa ja risteily yhdessä englannin kielen opiskelijoiden järjestön Macna Cartan kanssa.
Kaikenlaista muutakin voidaan ja mitä luultavammin tullaankin järjestämään, sitä mukaan kun päähän jotain pälkähtää.
Virallisempina tapahtumina voidaan pitää hallituksen kokouksia, joihin myös jäsenistön osallistuminen on erittäin toivottavaa. Sillä jäsenistöään vartenhan sen hallitus on olemassa ja kokouksissa on hyvä paikka saada toiveensa julki ja äänensä kuuluviin. Järjestön Syyskokouksessa valitaan Linkille vuoden 2009 hallitus ja uudet aktiivit ovat todella toivottuja mukaan toimintaan
Mainostetaanpa vielä opiskelijatila Kattilaa , jonne moni fuksi onkin jo löytänyt tiensä. Siellä on erittäin hyvä vääntää porukalla kaiken maailman demoja sun muita tehtäviä ja paikalla on yleensä vanhempia opiskelijoita, joilta uskaltaa ihan oikeasti pyytää apua ja väitän, että auttavat (jos itse osaavat).
Eikä Kattila ole vain tarkoitettu vain opiskeluun vaan myös yleistä ajanviettoa ja viihtymistä varten. Siihen auttavat mm. X-box, erilaiset lautapelit, muut kanssaopiskelijat jne.
Kattilaan ilmestyy myös päivän Keskisuomalainen , joten uutisnälkä tulee tyynnytettyä ilman omaa tilausta ja kahvia voi kitata ilmaiseksi aina kun sitä on. Johdatus Mocca Masterin alkeisiin- kurssi on helppo läpäistä. Vielä kun siitä saisi opintopisteitä, niin Maailmassa olisi lähes kaikki kohdallaan.
Jos joku tietotekniikan opiskelija ei vielä ole liittynyt, niin kehoitan harkitsemaan vielä kerran ja punnitsemaan vaakakupeissa mahdollisen hyödyn ja olemattomat haitat,
ja liittymään Linkkiin!
Syys-terveisin
Puheenjohtaja Mikko Punkari
Nähdään! ...ja jos ei nähdä niin törmäillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti