tiistai 16. lokakuuta 2012

Linkkareita mukana Finlandiassa 11.9.2010

Kirjoittanut Mikko Punkari 11. Syyskuu 2010 - 19:05.
Linkkareita oli mukana mukavasti ainakin ½marathonilla ja rantaraitilla.

Oma valmistautuminen lopahti pahasti heinäkuun jälkeen, kun lenkkitossut jäivät Raumalle. Miksei sulla oo sitten varalenkkitossujen varalenkkitossuja, Hannu Jortikka saattaisi kysyä.

Noh anyway, uudet kengät löytyi kaupasta tällä viikolla ja ruokaakin oli koko juoksun ajan vatsa täynnä, niin mitäs sitä turhia valittelemaan. Maaliin päästiin - mikä taisi tavoite ollakin.

Puolimarathonilta löytyi ainakin kuusi linkkiläistä. He olivat Jesse Julkunen, Lauri Marttala, Heikki Salo, Marko Malinen, Jukka Tykkyläinen ja meikämandoliino.

Rantaraitilta bongasin ainakin Jaakko Kasken ja Jussi Tuukkasen. Jos olit mukana, kirjoita vaikka kommentti tähän kirjoitukseen, tai ilmianna mukana ollut kaverisi.

Puolimarathon ei ollut muuten läheskään niin pitkältä tuntunut matka, kuin sen jälkeinen matka bussipysäkille. Onneksi palautumispussukat sisälsivät sen verta hyviä herkkuja, että jalkakivut muuttuivat niitä nautittaessa siedettäviksi. Vaikka allekirjoittanut tosin melkein erehtyi luulemaan mustikkashampoota imeskeltäväksi välipalajuomaksi.Tulokset löytyvät puolimaratonin osalta täältä.

Terveisin Liikuntavastaava
PunGary

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti