tiistai 16. lokakuuta 2012

Liikuntavastaavan katsaus kevääseen 29.1.2010

Kirjoittanut Mikko Punkari 29. Tammikuu 2010 - 9:20.
Allekirjoittanut sai karistettua muutaman vuoden urakan jälkeen Linkin hallitushommat niskoistaan. Vaan kuinkas sitten kävikään. Noh, hartioille lätkäistiin tietysti toimihenkilön pesti - vastuualueena liikunta.
Stereotypia tietotekniikan opiskelijan kuntoilusta, liikunnan harrastamisesta ja/tai urheilusta ei ole kovin ruusuinen. Liikuntavastaavana toimiessani koitan alentaa jokaisen kynnystä pitää huolta kehostaan, mikä tarkoittaa yliopistoliikunnan ja JYY:n liikuntatarjonnasta informoimista ja osallistumista Linkin liikuntatoimen järjestämiseen. Tähän pystyäkseni ravaan järjestömme hallituksen sekä JYY:n liikuntavaliokunnan kokouksissa.

Tältä sivulta löydät Linkin sisäliikuntavuorojen ajat ja muuta hyödyllistä tietoa esim. sähköpostilistoista ja Linkin liikunnan irc-kanavasta.

Keväästä:

Linkki on ilmoittanut lumifutisjoukkueen seuraaviin turnauksiin:
Ilmottautuminen Snowdayn joukkueeseen alkaa perjantaina 29.1. klo 16.00 ja osallistuminen on täysin ilmaista. SM-kisajoukkueeseen ilmottautuminen käynnistyy myöhemmin ja maksaa todennäköisesti muutaman euron.

24.2. järjestetään Laajavuoressa viime vuoden tapaan Ynnän, Radikaalin, Syrinxin ja Otsonin kanssa Luonnontieteellinen Laskiainen.

JYY järjestää Cooper-testipäivän hieman keväällämmällä. Silloin voi testata kuntoaan joko Cooper-testillä tai UKK-kävelytestillä.

Jotkut laskevat myös Kyykän liikunnaksi, joten mainostettakoon tässä myös torstaina 4.2. matsailtavia ystävyysotteluita, joista tippuu lisätietoa piakkoin, sekä 13.2. Hervannassa miteltäviä Akateemisen Kyykän MM-kisoja.

...sananen syksystä:
Liikunnan L-rakennus on menossa ilmeisesti remonttiin ensi syksyn aikana. Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että yliopistoliikunnan vuoroja siirtyy U1 ja U2 -saleihin, jolloin ainejärjestöjen on vaikeampi saada sieltä vuoroja. Pyrin olemaan aktiivinen ja hankkimaan tietoja remonttisuunnitelmista mahdollisimman hyvissä ajoin, jolloin tiedämme mitä tulevan pitää.

Muistakaa, jos on kysyttävää tai muita huolia/murheita/turhia toiveita, niin saa ottaa yhteyttä!

terkuin
Mikko Punkarimikko.o.punkari@jyu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti