tiistai 16. lokakuuta 2012

Kohti Cooperia osa 2 - 19.10.2008

Kirjoittanut Mikko Punkari 19. Lokakuu 2008 - 15:01.
Valmistautuminen cooperiin alkoi kyseenalaisella tavalla perjantaina ja lauantaina.

Perjantaina harjoittelin kurinalaisuutta siivoamalla opiskelijatila Kattilan kaapit ja hyllyt. Lisäksi treenasin käsiä ja etenkin sormia kantamalla coca-cola 4-packeja Keljossa ja Kortepohjassa.

Tämän jälkeen olikin vuorossa testausmenetelmiä, joiden tehokkuus ja hyöty ovat edelleen suuren urheilumaailman valtavirran kyseenalaistamat, eivätkä menetelmät nauti ainakaan vielä yleisen mielipiteen mukaista suosiota.

Elimistöä rasitettiin testeissä valvottamisella, jonka ohessa piti pitää keskittymiskykyä yllä laskemalla ballistisia lentoratoja.

Tämän jälkeen suoritettiin maitohappotestin sijaan hiilihappotesti, jossa testattiin kuinka paljon elimistö pystyy ottamaan vastaan coca-colaa minuutin aikana.

Keskiruumiin, jalkojen ja käsien koordinaatiota pyrittiin parantamaan mm. CD:n heitto- ja tanssimattoharjotteilla, mutta niissä vielä vähäisellä menestyksellä.

Psyyke asetettiin jatkuvasti rasituksen alle vähäisen unen ja juttujen huonon tason vuoksi.

Palautumiselle ja rentoutumisharjoituksille oltiin silti osattu jättää aikaa ja ne onnistuivat mainiosti saunan lauteilla ja Sipola-Räsänen-Lehtonen paistamilla plätyillä eli letuilla, toki tämän jälkeen oli vielä tarjolla nopea jalkojen palautus maan pinnalle -saunan siivouksen ja tiskauksen merkeissä.

Tämän kaiken lisäksi huoltoryhmä Tuomi-Nikula - Lappalainen kohensi aerodynaamisuuttani ja pienensi ilmanvastustuskykyäni ajamalla minulta hiukset pois.

Haluan kiittää Lillukkan valmentautumiskeskusta ja etenkin Jarkko Vilhusta ensimmäisestä onnistuneesta valmistautumisleiristäni ja viikonlopusta!

...Ensi viikolla on luvassa kaksipäiväinen Helsingin leiri. Palailen harjoituspäiväkirjablogin ääreen sieltä kotiuduttuani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti