tiistai 16. lokakuuta 2012

Cooper 29.10.2008

Kirjoittanut Mikko Punkari 29. Lokakuu 2008 - 19:56.
Cooper ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Valmentautumismetodeita en lähde syyttelemään, sillä ne olivat varmasti kohdallaan, niin kuin jokainen voi tähän blogiin kirjoittamastani Kohti Cooperia-saagasta todeta.
Sen sijaan ulkoilman lämpötila ja meikäläisen keuhkot eivät sopineet toisilleen ja tuloksena oli nolohko keskeyttäminen kolmen ja puolen kierroksen jälkeen. Vertaus "Katkesi kuin kanan lento" kuvaa meikäläisen osalta hommaa siis aika hyvin. Jos joku haluaa ostaa multa astman niin saa halvalla. Oon ite aika kyllästynyt jo siihen, eli myydään tarpeettomana.

Itse tapahtuma oli ihan mukavasti järjestetty ja houkutteli 28 juoksijaa mukaan. Juoksun jälkeen pääsi saunomaan Opinkivelle ja nauttimaan saunaoluen, ruokaa ja mehua. Linkkareita laskin paikalla olleen 5 kappaletta, joista "Keltinmäen Jukka Keskisalo" Ilmari Repo kilautti parhaan tuloksen 3100m.

Liikuntavaliokunnan laaja (kaksihenkinen) organisaatio kaavaili järjestävänsä tapahtuman uudelleen keväällä.
Itse aion ainakin mennä paikalle, sillä sen verta jäi hampaankoloon tällä kertaa omasta suorituksesta. Jos pääsisi näillä keuhkoilla silloin, lämpimämmällä kelillä, edes sen verta pitkälle, että kunto loppuu ;)
Lupaan olla silloin kirjoittamatta blogiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti