tiistai 16. lokakuuta 2012

Syksyn tapahtumia kootusti 28.9.2009

Kirjoittanut Mikko Punkari 28. Syyskuu 2009 - 17:43.

Heps,

Tällä hetkellä Linkillä on sen verta monta rautaa tulessa, että näin aiheelliseksi koota tiedossa olevat tapahtumamme, ym. päivämäärät tähän yhteen pakettiin.
Rintaneulan suunnittelukilpailuun ja jäsenlehtemme A Href:in päätoimittajahakuun on vielä pari päivää aikaa osallistua:
  • Mikäli sinulla on idea, jonka haluat päätyvän Linkkareiden rintaneuloihin, lähetä se osoitteeseen mikko.o.punkari@jyu.fi otsikolla "Rintaneula".
  • Jos taas tunnet paloa kirjoittaa yhdistyksemme tapahtumista ja muusta toiminnasta + lähes mistä tahansa muusta maan ja taivaan väliltä, niin hae päätoimittajan virkaa lähettämällä postia äsken mainittuun osoitteeseen otsikolla "A Href".
Kauppakadun approbatur starttaa tämän viikon torstaina. Jos olet lipun varannut, tule noutamaan se opiskelijatila Kattilasta, joltakin hallituksen jäseneltä. Lipun hintahan oli se 10 euroa.
Haalarit ovat jokaisen opiskelijan ehdoton juhla/edustus/rymyämis-asuste, jotka päällä voi käydä läpi lähes kaikki lukuvuoden kemut, aina fuksisaunasta Vappu-ajeluun saakka. Tämä tyylikäs sinimusta asukokonaisuus sopii loistavasti myös vaikka talven pulkkamäkiin, pilkkikilpailuihin, remonttihommiin ja kuukävelyihin. Jos et usko, mene osoitteeseen http://linkkijkl.fi/node/470, tee tilaus ja kokeile pois! Kukkaro ei pahasti rasitu, sillä tämä kestomuoti-ilmiö maksaa vain 10 euroa, EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI, kaupan päälle lyödään käteen Linkin haalarimerkki.

IT-Päivä maanantaina 5.10.
 
Fuksien ITKY100-kurssivaatimuksiinkin kuuluvassa Linkin IT-päivässä esitellään kaikki tietotekniikan laitoksen suuntautumisvaihtoehdot henkilökunnan edustajien ja kutakin linjaa opiskelevan opiskelijan toimesta. Iltapäivällä kaupungin tietohallintapäällikkö Arto Jalkanen puhuu lyhyesti IT-alan nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä Jyväskylässä, jonka jälkeen alan yritykset esittelevät toimintaansa, tarjoten käytännön esimerkkejä tietoteknikoiden erilaisista työtehtävistä. Illaksi on varattu Opinkiven sauna (toivottavasti tällä kertaa lämpimin kiukain) ja ruokaakin on luvassa. Fuksien ei tarvitse ilmoittautua, mutta jos olet vanhempi opiskelija, käy osoitteessa http://linkkijkl.fi/node/477 ja lisää nimesi listaan, jos/kun olet osallistumassa. Eritoten yritysten esittelyitä kannattaa tulla kuulemaan!

Kummisitsit hurahtavat käyntiin 7.10. ja kanta onkin mukavasti täyttynyt linkkareista. Ei siis muuta kuin varhaiskasvattajiksi pukeutumaan, lauluääntä avaamaan ja nauttimaan tästä akateemisten juhlien jalokivestä!

14.-16.10. Jyväskylään rantautuu koko Suomen IT-alan opiskelijoiden kerma, kun TiTOL:in järjestämä ATK-YTP valtaa Keski-Suomen. Tapahtuman kotisivut löytyvät osoitteesta http://dumppi.fi/atk-ytp/ ja ilmoittautumaan pääsee osoitteessa http://www.dumppi.fi/toiminta/tapahtuma.php?id=622 ja tapahtuma kustantaa linkkiläisille ainoastaan 5 euron verran, sisältäen mm. haalarimerkin+bussikyyditykset ja pääsyn molempien iltojen loppubileisiin. Melskeessä pääsee siis ottamaan osaa seminaareihin, ja mikä tärkeintä: tutustumaan muihin maamme tietoteknikkoihin.

30.10.-1.11. on Linkin legendaaristen Syyslanien vuoro. Lillukassa pidettävän tapahtuman ilmottautuminen on auki osoitteessa http://linkkijkl.fi/node/464. Meininkiä on luvassa monenlaista, joten stereotypiota 48 tunnin quake-sessioista ei varmasti tarvitse pelätä. Kompoja, eli leikkimielisiä kilpailuja, on luvassa niin pelien, CD:n heiton, grafiikan, musiikin kuin demojenkin osalta. Mukaan voi toki tulla vain vaikka saunomaankin tai ihmettelemään muuten vain menoa. Linkkareille pääsy tapahtumaan on ilmainen ja jäsenistön ulkopuolisilta veloitetaan kolmen euron pääsymaksu, joten kerro ihmeessä kavereillesikin tapahtumasta.
Jospa näillä eväillä selvittäisiin läpi lokakuusta. Marraskuussa jälleen sitten uusin kujein. Nähdään kun nähdään, ja jos ei nähdä niin törmätään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti