tiistai 16. lokakuuta 2012

CTV:n kuulumisia - 16.3.2010

Kirjoittanut Mikko Punkari 16. Maaliskuu 2010 - 2:07.
Cattila TV ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen. Päinvastoin se on jatkanut puskemistaan kohti tulevaa glooriaansa!Alkuperäinen iskuryhmä on laajentunut seitsemäntoista toiminnasta kiinnostuneen ryppääksi, joista ensimmäisessä virallisemmassa sisältöpalaverissa Agoran aulassa, auditorio 3:n edessä taisi olla paikalla 13 henkeä. Yksi vauhdikas torpedo on sidottu Helsinkiin, eikä päässyt sen vuoksi osallistumaan. Lisäksi näistä 17:sta, CTV värväsi kaksi vahvistusta hieman myöhemmin riveihinsä vähän kauempaa.

Cattila TV laajensi nimittäin toimintaansa piskuisen Suomen rajojen ulkopuolelle kohti Eurooppaa ja ohjelmistossa nähtäneenkin ajan myötä myös Itä/Keski-Eurooppaa dokumentoiva matkailuohjelma, jonka tuottajakaksikko pitää tukikohtaansa Slovakiassa.

Viime postaukseni jälkeen on saatu varatuksi myös domain cattila.info ja käyttöön jalusta toisellekin kameralla. Myös musiikki eeppistä uutistunnusta varten on loihdittu.

Jos joku on kiinnostunut erityisesti lay outin vääntämisestä Cattila TV:n kotisivuille tai omistaa mikrofonin, voi ottaa yhteyttä meikäläiseen. Hihasta voi tulla nykäisemään myös, jos toiminta tai jonkun muunlainen itsensä toteuttaminen kanavan parissa kiinnostaa.

Terveisin kansainvälisen tv-kanavan kanavapäällikkö"CTV - The potential is there, but where is the talent?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti