tiistai 16. lokakuuta 2012

Kevät pikkuhiljaa paketissa 19.5.2009

Kirjoittanut Mikko Punkari 19. Toukokuu 2009 - 0:42.
Vappu vietetty, MM-lätkät lätkitty, Waldolle naurettu ja kevätlukukausi lähenee loppuaan.
Linkin Vappu sujui onnistuneesti. Jyväsmetro ajelulle olisi ollut tungosta vielä paljon enemmän kuin paikkoja oli. Saa nähdä onko metrossa ensi vuonna kaksi, vai miten monta vaunua. Saunassa laulu raikasi ja Vappupäivänä JYY:n helteiselle piknikillekin jaksoi vielä moni saapua.

MM-kiekossa ei mennyt kovin kummoisesti. Euroviisuissa Waldon lippis oli ruma ja miekkosen käsien liikkeet olivat jotain off-mainoksen ja Fintelligensin muinoisen Kellareiden kasvatit-musiikkivideon välimaastosta. Kansallisen identiteetin kurautuminen ja myötähäpeä lajitovereita kohtaan ovatkin pääskystä varmemmat merkit kesän koittamisesta.

Vaikka kelit ovat komeat, jatkuvat itselläni opinnot kuitenkin vielä Juhannusviikkoon saakka varsin ki(i)va(a)lla sykkeellä. Luennoitsijat vetävät kesän kurssit pois alta aikamoisina intensiivijaksoina, mutta heinäkuussa onkin sitten aikaa vetää lonkkaa oikein urakalla. Elokuussa pitää taasen jaksaa vähän yrittää ja sittenpä onkin uusi lukuvuosi jo ovella.

Kovaa laukkaa aika.

Omaan kesääni kuuluu tänä vuonna urheilu taas pikkasen aktiivisemmin. Harjoituksia on joukkueen kanssa kolme kertaa viikossa ja matsi löytyy lähes joka viikonlopulta. Ihanaa on se. Varmasti kerkeää silti vielä rannallekin beachia pelailemaan ja asfaltille korista viskomaan.

Jännitys siitä, mikä on se tämän kesän virallinen huono kesäbiisi, on myös kova. Jo tiedossa olevista kandidaateista vahvoilla on JYP:in mestaruusjuhlissa raikanut rallatus. Edellisestä tekstikappaleesta voit arvailla mikä.

Mitään pelimatkoja jännempää reissaamista ei liene ajan ja kesätöiden puutteen vuoksi tiedossa, mutta joillekin festareille tekisi mieli. Linkin kesämiittiin en taida ehtiä taaskaan. Harmi. Näillä eväin (+ tietysti grillisafkojen kanssa) odottelen silti innolla kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti