tiistai 16. lokakuuta 2012

Kohti Cooperia osa 1 - 14.10.2008

Kirjoittanut Mikko Punkari 14. Lokakuu 2008 - 22:00.
Liikuntavaliokunta järjestää 29.10. klo 17.00 Cooperin testin Harjun kentällä. Tämän jälkeen on sauna lämpimänä ja purtavaakin tarjolla.

Itse en mikään kummoinen juoksija ole koskaan ollut. Lukiossa sain naarattua tulokseni 3000 metriin ja armeijassa taittui 3180 Säkylän alaviistoisessa maastossa. Nykyään en varmasti yllä lähellekään tuota lukemaa, mutta nytpä on hyvä tilaisuus testata paljonko pystyy pinkomaan.

Tämä Kohti Cooperia-saaga kertoo valmistautumisestani (tai oikeastaan sen puutteesta) tuohon niin armottoman suoraan ja totuuden päin naamaa läiskäisevään testiin, joka leikkaa sijat selittelyiltä kuin Occamin partaveitsi turhat löpinät.

Valmistautumisesta pitää huolen tämän hetkinen taloustilanne, joka ei anna hirveästi mahdollisuuksia päästä huonoon kuntoon tai viiletttää viihteellä liikoja = lainkaan.

Tänään värväsin mukaan juoksemaan Hankasalmen Haile Gebreselassien Taneli Tuukkasen. Linkkareista myös Keltinmäen Jukka Keskisalo Ilmari Repo startannee. Hän pyrähtikin testin kertaalleen alkusyksystä ja oli ainakin silloin hyvässä kunnossa. Miekkonen tunnetaan myös innokkaana pyöräilijänä aina paikallismediaa myöten. Innostukaahan muutin linkkarit ja tulkaa testaamaan minkälainen on nykykunto. Tasolla ei ole väliä, joten jos pystyt liikkumaan 12 minuuttia putkeen, pystyt osallistumaan.

Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaaltoiv@cc.jyu.fi

Itse voisi salibandyn lisäksi lenkille innostua muutaman kerran, mutta en ajatellut erityisemmin juoksuun valmistautua. Saas nähä kui käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti